“Виайлет разполага както с традиционни комфортни автомобили, така и с еко таксита (хибрид такси).

Традиционните таксиметрови услуги предлагат удобство, надеждност и бърза реакция. Опитните ни шофьори са на разположение 24 часа. Разнообразните услуги включват рентабилни тарифи, конкурентни цени за традиционните таксиметрови опции, както и модерни и чисти автомобили. За удобство при резервацията, потребителите могат да използват различни методи като онлайн търсене, мобилни приложения или поръчка чрез Вайбър. Всеки може да открие транспортното решение, което отговаря на неговите предпочитания и изисквания в град Пловдив.”

Виайлет Такси стартира своята транспортна дейност през март 2005 год. в град Пловдив и разполага със собствена база леки автомобили:

Удовлетворението на нашите клиенти е най-важно за нас..“ Качвайки се в таксито/автомобил на Виайлет, Вие трябва да се чувствате както във вашия личен автомобил и по-добре. Всички клиенти имате право да изберете температурата и музиката в колата, да изберете маршрута, по който да минете и къде да бъдете оставен.

>>> Във всички таксиметрови автомобили е забранено пушенето на цигари  <<<

В момента автопарка на фирмата разполага с над 300 модерни леки автомобила, като всички те са с климатик, добро техническо оборудване, необходимите документи и застраховка на местата на пътниците.

“Viailet Taxi – Партньор във Вашия Бизнес. Със сключени договори за таксиметрово обслужване, ние поддържаме големите компании в Пловдив и цялата страна. Уверете се в нашата надеждност и професионализъм във всяко пътуване.”

летище пловдив

Какво е Такси “Трансфер”

Какво представлява услугата “Трансфер” с такси За Вас и Вашите клиенти фирма Виайлет предоставя услугата “Трансфер” – превоз от автогари, аерогари, ж.п. гари, хотел, офис

прочети още »
Пътуване с Бързина и Комфорт: Виайлет такси

Мисията на Виайлет такси

Виайлет такси: пътуване с бързина и комфорт Представяме мисията на Виайлет такси: да бъдем вашето надеждно партньорство във всяко ваше пътуване. Нашата мисия е да

прочети още »
room service - румсървис в Пловдив

Румсервиз с такси

Румсървис с Виайлет такси Денонощен румсървис до желаната от Вас дестинация Услугата също може да се нарече куриерска услуга.

прочети още »