Нашата цел е да преобразим начина, по който хората се движат в града,

като предоставяме удобна, интелигентна и устойчива алтернатива на традиционните методи на транспорт.

Виайлет Такси стартира своята транспортна дейност през март 2005 год. в град Пловдив и разполага със собствена база леки автомобили.

Виайлет Такси
Вашето предпочитано транспортно решение в Пловдив

Удовлетворението на нашите клиенти е най-важно за нас..“ Качвайки се в таксито/автомобил на Виайлет такси, Вие трябва да се чувствате както във вашия личен автомобил и по-добре. Всички клиенти на компанията Виайлет такси имате право да изберете температурата и музиката в колата, да изберете маршрута, по който да минете и къде да бъдете оставен. >>> Във всички таксиметрови автомобили е забранено пушенето на цигари <<< В момента автопарка на фирмата разполага с над 300 модерни леки автомобила, като всички те са с климатик, добро техническо оборудване, необходимите документи и застраховка на местата на пътниците.

Прочети още
Image

Доверен от над

5922

Вижте нашите предимства

Това, което предлагаме

Image

Мобилно приложение

Използвайте новото мобилно приложение Виайлет!, за да поръчате такси лесно и удобно.Приложенията имат множество предимства разработени за Ваше улеснение

Прочети още
Image

"Виайлет Такси - Партньор във Вашия Бизнес.

Със сключени договори за таксиметрово обслужване, ние поддържаме големите компании в Пловдив и цялата страна. Уверете се в нашата надеждност и професионализъм във всяко пътуване."

Прочети още
Image

Фирмата разполага с модерен диспечерски център за обслужване на клиенти.

Денонощно специално обучен екип приема и обработва получените заявки, чрез специализирана „GPS” система,която гарантира възможно най-бързото обслужване на клиентите ни. Движението на автомобила се наблюдава от получаването на заявката Ви, до приключването на курса като по този начин се осъществява 100% контрол на целия процес (разговори с клиенти, въвеждане на данни за поръчките, както и радио-връзката със шофьорите) със специализиран софтуер за видео и аудио наблюдение.

Виайлет предлага професионални таксиметрови услуги
за превоз на пътници

Поръчай такси

* 032 6160 *