Луксозен таксиметров транспорт

Image

Нашата мисия е да осигурим на нашите клиенти върховно качество и безупречно обслужване.
Екип от професионалисти се стреми да предостави надеждност и изключително качество на услугата.

Опитайте нашата такси услуга днес и се насладете на
безпроблемно и комфортно пътуване.

хибрид такси кия к5      В съвременния свят, в който проблемите със замърсяването на въздуха и изменението на климата стават все по-големи, разработването на устойчиви форми на транспорт е от жизнено значение за нашето общество.В тази светлина, еко такситата и хибридните таксита в Пловдив представляват важна стъпка към по-чист и по-здравословен градски живот.

Виайлет такси, която интегрира еко и хибридни таксита в нашия парк от превозни средства, изиграва ключова роля в този процес.

Те не само намаляват замърсяването на въздуха и подобряват качеството му, но и намаляват нивата на шума в градската среда.

Таксито на Пловдив

Удобство, надеждност и бързина

Такси транспорт до летище, автогара, ж.п.гара

За да определите най-добрия вариант за транспорт до желаната дестинация, се свържете с наш оператор по-всяко време. Позвънете на 032 6160 резервирайте Вашето пътуване.

Служебен такси транспорт

Късните часове са неудобство за персонала, ако сте фирма и искате сигурен транспорт за Вашите служители, ние можем да Ви го предложим.

Реклама в таксито

Позволете ни да Ви помогнем да отключите бизнес потенциала си. Нашата мисия е, Вашата реклама да достигне до нашите клиенти. Така че сме уверени, че Вашата реклама при нас ще постигне очаквания маркетингов ефект.

Drink&Drive

Услугата Drink&Drive осигурява безопасно и комфортно прибиране за Вас и вашия автомобил, ако сте употребили алкохол! Обадете се и поръчайте Drink&Drave на територията на град Пловдив и нашият екип ще съдейства за безпроблемното транспортиране на Вас и вашия автомобил. Приоритет №1 на Виайлет такси е безопасността, затова ще Ви изпратим професионален шофьор, който ще шофира внимателно, ще спазва всички правила за движение по пътищата и ще се грижи за вашия автомобил по време на пътуването.

Румсервиз с такси

Услугата също може да се нарече куриерска услуга, предоставяйки ви комбинирана услуга за максимално удобство. Независимо дали сте в хотел, офис или дом, нашият румсервиз осигурява бърз и ефективен транспорт до желаната дестинация.